25 Aralık 2014 Perşembe

HUNUBAG

Favori oyuncağımız HUNUBAG :) Herşey internette dolaşırken gaba toys diye bir oyuncak sitesini keşfetmemle başladı. Köprü inşa oyununu gördüğüm an vuruldum. Sitenin iletişim bilgilerine baktığımda Denizli'den bir firma olduğunu öğrendim. İlk iş hafta sonu bu atölyeyi bulmalıydım. Biraz zor da bulduk:) Müthiş oyuncakları var ve son derece kaliteli ve emek verilmiş ürünler. 1 saat boyunca bize anlattı anlattı. Bu arada çocuklar sabahtan beri gezmenin verdiği yorgunlukta anne gidelim anne gidelim diye ağlıyorlardı:( Annenin çok işi var oğlum, sizi geliştirecek oyuncaklara bakıyor desem de nafile. Oyuncakların isimlerini belirlerken  de Tavas şivesinden esinlenmiş. Hunubag - Şuna bak demek, Hunu bul - Şunu bul, Durubba- Durup duruyor gibi bir anlamı var :) Çok güzel düşünülmüş, hiç aklıma gelmemişti. Uzak doğu ismi diye düşünmüştüm ben :) Bu arada oyuncakçının çocuklar sussun diye getirdiği çikolatadan kopan kıyameti hiç anlatmayım :) 
İşte HUNUBAG ;

Masif Kayın Ağacı
∗    Tamamen Doğal, Boya ve Vernik Yok
∗    Toksik Madde Barındırmaz
∗    4 Yaşın Üzerindeki Çocuklar İçin Uygun (bizimkiler 2.5 yaşında ama problem yok , oynuyoruz. Misketlere dikkat etmek gerekiyor)
∗    Hayal, İlham, Gözlem, Mantıksal Düşünme ve Problem Çözme Yeteneklerini Geliştirir    .                                                                                
*    Yaratıcılık ve El Becerilerini Desteklerken Eğlenceli Saatler Vaad Eder. Çok dengeli ve yavaş hareket etmeyi gerektirmesi dikkati güçlendirmekte birebir.
∗    Her Seferinde Zekice Düşünülmüş Farklı Oyun Kombinasyonları ile Heyecan Verici, Dahiyane ve Eğlenceli Tasarımlar Oluşturulabilir
*    Basit Tasarımlar Üzerine İnşa Edilmiş Kompleks Bir Öğrenme Deneyimi Sunar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder